Азбука Вкуса презентация

Содержание


Презентации» Маркетинг» Азбука Вкуса
Азбука ВкусаЛидер на рынке продуктового ритейла в сегменте качественной розницы
 Лидер наКлючевые факторы успеха
 Отличительная и высокоэффективная бизнес модельДиверсификация розничных форматов
 Три формата супермаркетов, online магазининновационные возможности для роста бизнеса
 инновационные возможности для роста бизнесаFood products of own production 
 Wide selection of own ready-productsOwn brands 
 Unique portfolio of PLPThe emphasis on freshness and quality
 The emphasis on freshness andHigh quality of service 
 High-performance HR policyBases of leadership in the segment 
 Bases of leadership inQuality control
 Security guarantees and customer careКорпоративное управление и топ менеджмент
 Краткая биография топ-менеджеровCorporate governance and top management
 Brief biographies of top managersStatistics for 2013 compared to large retail operators 
 Statistics for1The EBITDAR is calculated as the EBITDA plus the sum ofStatistics for the 1st half of 2016 compared to large retailStatistics for the 1st half of 2016 compared to large retail



Слайды и текст этой презентации
Слайд 1
Описание слайда:
Азбука Вкуса


Слайд 2
Описание слайда:
Лидер на рынке продуктового ритейла в сегменте качественной розницы Лидер на рынке продуктового ритейла в сегменте качественной розницы

Слайд 3
Описание слайда:
Ключевые факторы успеха Отличительная и высокоэффективная бизнес модель

Слайд 4
Описание слайда:
Диверсификация розничных форматов Три формата супермаркетов, online магазин

Слайд 5
Описание слайда:
инновационные возможности для роста бизнеса инновационные возможности для роста бизнеса

Слайд 6
Описание слайда:
Food products of own production Wide selection of own ready-products from the best chefs

Слайд 7
Описание слайда:
Own brands Unique portfolio of PLP

Слайд 8
Описание слайда:
The emphasis on freshness and quality The emphasis on freshness and quality

Слайд 9
Описание слайда:
High quality of service High-performance HR policy

Слайд 10
Описание слайда:
Bases of leadership in the segment Bases of leadership in the segment

Слайд 11
Описание слайда:
Quality control Security guarantees and customer care

Слайд 12
Описание слайда:
Корпоративное управление и топ менеджмент Краткая биография топ-менеджеров

Слайд 13
Описание слайда:
Corporate governance and top management Brief biographies of top managers

Слайд 14
Описание слайда:
Statistics for 2013 compared to large retail operators Statistics for 2013 compared to large retail operators

Слайд 15
Описание слайда:
1The EBITDAR is calculated as the EBITDA plus the sum of rental/leasing costs 2The ratio of annual revenue to the average sales area (based on the latest available companies' data) 3The losses are calculated as a percentage of revenues. The AV losses are calculated for Moscow AV supermarkets 4The ratio is calculated as the ratio of EBIT and the average value of the sum of the equity capital and all loans at the end of the respective periods

Слайд 16
Описание слайда:
Statistics for the 1st half of 2016 compared to large retail operators Statistics for the 1st half of 2016 compared to large retail operators

Слайд 17
Описание слайда:
Statistics for the 1st half of 2016 compared to large retail operators Statistics for the 1st half of 2016 compared to large retail operators


Скачать презентацию на тему Азбука Вкуса можно ниже:

Похожие презентации